PsihoRomania

De ce imi place de tine…

Multi mi-au reproșat că nu scriu niciodată despre tine, prea multa încrâncenare, cinism și neliniște adunată în atât de puține cuvinte înrămate electronic nepotrivit.
Si totuși îmi place de tine, îmi place cum săruți  îmi place cum îmi zâmbești complice când greșesc și iți cer iertare stângaci, îmi place pielea ta care tresare de plăcere când îmi întâlnesc buzele, îmi place că îmi spui că mă iubești când nu mă aștept, îmi place când plângi când iți lipsesc, îmi place că citești pe furiș ce scriu aici, îmi place că totul ți se pare ușor și frumos când ești cu mine, îmi place când îmi copiezi clișeele verbale și asculți muzica ce o ai de la mine, îmi place de tine când îmi spui că ți s-a întâmplat ceea ce nu ai știut niciodată că o sa ți se întâmple așa de frumos simplu și natural.
Ești delicată, feminină, calmă, caldă, atât de vie când ești lângă mine, te înduioșează copii și ți se face milă de bătrânii care cerșesc pe stradă, nu trăiești în lumea imaginara a consumerismului sau cei patru pereți ai apartamentului tău de la marginea orașului deșii de multe ori mă simt un necivilizat în preajma ta.
Dar ce îmi place totuși cel mai mult la tine însa este ca tu nu exiști în viata mea și nu am de ce sa spun: “te iubesc”

 

Related Articles

12 Comments

 1. Mi-a lasat un nod in gat ultimul rand…
  Era atat de frumos spus tot…simplu sincer si real. sunt oameni care desi gandesc asta nu merita un asa final. Esti unu dintre ei. Totusi mereu imi spun ca povestea continua si mintile isi vor gasi candva “casa”

 2. Poate. Poate pur si simplu ne place prea mult dramatismult ca sa mai gustam povesti cu final fericit, lipsit de intensitate, intrebari sau surprindere.

 3. @Shiva-one sau poate cateodata suntem atat de naivi incat sa nu gasim genialul din povestile simple care nu sunt prea complicate. Poate de aceea se zice ca inventiile geniale sunt in lucrurile simple cum ar roata sau cuiul.

 4. ..pentru ca tristetea se leaga de frumos. ele coexista. si pentru ca minunile pornesc din greseli…si pentru ca un cer senin este mult mai apreciat dupa o furtuna…si de asemenea, furtuna este mult mai surprinzatoare prin forta ei, pentru ca se abate de la norme.
  …sunt de acord cu shiva-one in idee. Unora le place dramatismul, pentru ca happy-endingurile sunt seci. Desi fugim dupa ele.

 5. pai cam totul e in mintea noastra…ca noi ne construim viata si “universul” mm..nu?
  da, lectura vindeca. doar ca exista lene si teama. o minte neslefuita trebuie sa fie impacata cu unealta care o va slefui. sa se potriveasca. de nepotrivire mi`e teama.

  eee 🙂

 6. Da, ma referam mai mult la inspiratie mai sus :). Copila, ce sa`i faci? 🙂
  Cat despre fericire…da. Incerc sa ma rezum doar la “sunt atatea lucruri de facut”.

 7. Hmm….In adancul sufletului m-am regasit in aceste cateva randuri, dar asta doar in adancul sufletului… 🙂 Frumos si trist! C’est la vie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close