EconI.T.Romania

Despre Fastupload.ro – GRATIS si NELIMITAT

Serviciul acesta era in stand by la mijlocul anului trecut, era conceput si functional de 2 ani si nu era promovat in nici un fel.
Echipa fiind 100% tehnica era permanent angrenata in dezvoltarea de aplicatii/proiecte/platforme astfel incat nu avea cine sa se ocupe de promovarea Fastupload.ro .

Daca anul trecut erau cateva mii de utilizatori unici in fiecare zi, astazi cateva zeci de mii de romani folosesc serviciile Fastupload.ro in fiecare zi si mai mult de 100,000 utilizatori sunt inregistrati in cei de 4 ani de functionare.

De remarcat sunt in comparatie cu alte servicii echipamentele exclusiv brand name si tehnologiile S.F. pentru Romania anilor nostrii constand in:
– placi de retea 10Gbps
– SSD-uri conectate in RAID ce arunca peste 8Gbps in placa de retea
– controlere RAID care nu se gasesc in Romania
– Programare avansata in cloud..

Toate acestea au fost necesare pentru a obtine castigul de milisecunde in fata competitorilor, multi dintre ei care cer sume MARI, exista deja cloud-urile de la Microsoft, Google, Amazon, cateva cloud-uri locale, este adevarat solutii prea profesionale insa nu suficient de POPULARE.
Daca la serviciile mari internationale sunt conditionate de o conexiune EXTERNA Romaniei ce limiteaza de 10 ori in comparatie cu o conexiune locala, Fastupload.ro are un avantaj IMENS in conexiunile locale, inregistrandu-se frecvent viteze de peste 80Mbps si pentru cei care dispun de conexiuni Gigabit la Internet, chiar viteze de 200 Mbps –  800Mbps, facilitati existente momentan pentru mediul firmelor si corporatiilor mari, in special administratorii de retele sau utilizatorii cu interfete rapide.

Fastupload.ro si-a propus ca permanent sa ofere GRATIS si NELIMITAT ceea ce ofera ceilalti pe bani, iar ceea ce nu ofera ceilalti pe bani, sa fie platit, este evident ca ceea ce este nou, util si performant sa fie platit.

Daca te diferentiezi de ceilalti prin viteza nelimitata, spatiu stocare nelimitat si fisiere mai mari de 2GB care pot fi transmise este absolut natural sa ceri sa fie platite asemenea servicii.

Un serviciu nu este de ajuns  sa fie bun, pur si simplu nu se vinde singur, are nevoie de o permanenta promovare, un produs asa de avansat ca performante si pionierat pur si simplu nu se vinde singur, are nevoie de un start, care este pe moment acoperit dar are nevoie de sustinerea utilizatorilor.

Poate ca o doza de patriotism (nu nationalism) trebuie sa fie indusa, anume de ce sa platim servicii straine cand exista local servicii chiar mult mai bune locale?

Astfel, cu cat sustinem mai bine serviciile romanesti vom putea plati mai bine programatorii valorosi, vom putea aduce tehnologie mai noua, vom putea dezvolta software mai bun indigen fara sa platim sume imense strainilor.

Atata vreme cat vom promova serviciile din afara Romaniei vom plati si o “factura” nivelului nostru de trai si ne vom uita ingrijorati cum suntem retragradati ca rating de tara si leul romanesc devine tot mai anemic spre profitul dolarului $ american care va recruta cei mai buni programatori romani si ii vor plati cu jumate din sumele cu care isi platesc programatorii lor care nu au nevoie de viza de America.

In urma succesului constant si in rapida crestere a Fastupload am implementat un sistem de plata online pentru serviciile PREMIUM Fastupload.ro, am solicitat mai mult de 1000 conturi PREMIUM care sa le ofer promotional leaderilor de opinie in domeniu din Romania care sa testeze si sa ne spuna ce si-ar dori in plus de la serviciul de curierat fisiere mari.

Avantajul pentru utilizator consta in primul rand in accesibilitatea si asimilarea acestui serviciu GRATIS si NELIMITAT:
– Interfata in limba romana
– suport telefonic si online in limba romana
– deschiderea si comunicare fluenta (nu este nevoie sa completezi formulare sau sa accepti raspunsuri robotizate)
– traininguri, consultanta
– Implementare cu infrastructura firmelor

Daca pana acum 2 ani utilizam in fiecare zi memory stick`ul Corsair de 32GB, de mai mult de aproape 1 an s-a asternut praful pe el pentru ca nu mai are nici o logica folosirea unui memory stick deoarece peste tot exista in acest moment Internet de mare viteza si imi pot accesa fisierele (am un storage online de peste 5Terabytes) pe care il pot accesa la viteze mari de oriunde din Romania.

Poate ca pare prea avangardist dar oamenii incep sa isi salveze arhivele de zeci de GB de poze, sau documentele de zeci de GB stocate, este complet nesigur sa tii intr-un computer datele care le poti pierde din cauza unuia dintre miile de virusi ce apar zilnic sau altor 10001 cauze cum ar fi:
– vandalizarea
– utilizarea neprofesionista
– uzarea medilor de stocare (toate spatiile de stocare se defecteaza la un moment dat)
– accesarea de persoane neautorizate
– accidentele /hardware /software

Statistic probabilitatea sa nu fie pierdute datele dintr-un computer in 5 ani este de… 5%.. deci cine vrea sa aibe grija de informatiile sale si sa le pastreze in siguranta trebuie sa foloseasca medii ALTERNATIVE adica sa salveze in mai multe locuri, stocare pe echipamente sau pe Internet.

De regula recomand ca informatiile sa fie pastrate pe 3 medii independente:
– computer
– device mobil (extern)
– Internet

Nici un mediu nu este 100% sigur dar combinand acestea 3 inteligent se ajunge la o probabilitate de 99,99% de siguranta a datelor, probabilitatea ca toate cele 3 medii de stocare sa dea gres simultan este mai mica de 0,01%

Am asistat in 20 de ani la nenumarate drame in care oamenii/companii si-au pierdut informatii care valorau imens si cu o investitie de numai 1% din valoarea lor aveau linistea ca informatiile sunt in siguranta.

Asadar, Fastupload ofera spatiu de livrat fisierele mari, arhivele, GRATIS si NELIMITAT, doar o minima masura de precautie si de eficienta te desparte de noi.

Related Articles

4 Comments

  1. S-a bulibasit in luna august a.c., nu mai merge aproape deloc, nu se mai incarca nici paginile sitului, ce sa mai spunem de upload/download… ca nu reusesti sa faci asa ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close