Econ

Back to basics

Chiar ma intrebam azi, ce ii face pe cei 1000-2000 oameni (se anuntaresera 20,000!) care purtau niste plasticuri ieftine si sepci si pancarte 3 la leu sa ii faca sa se agite. Prostia si mai ale NESIMTIREA guvernantilor a ajuns asa de departe incat au impins lumea din toata Romania sa se adune sa huiduiasca cladirea Guvernului, care mai mult ca sigur era goala, mai mult ca sigur ministrii au disparut cu treburi in teritoriu azi la fata locului 2-3 televiziuni si operatorii cam plictisiti, momente foarte grele de partea guvernului, vor trebui sa raspunda la foarte multele intrebari ale oamenilor amarati.
Se pare ca PD-ul care a furat si s-a imbuibat peste masura a uitat sa calmeze populatia, bugetarii, au tot furat pana nu a mai ramas pentru ceilalti, ei, acum este problema, banii s-au dus, Europa nu ne mai da bani daca nu vede ca am facut ceva cu ei (si se stie cum au fost cheltuiti banii) pana si politaii erau la marsul de protest, in spitale s-au ajuns in multe situatii dramatice in care nu se putea asigura nici macar hrana pacientilor, politisitii prea putini si fortati sa faca ore suplimentare si ultima gaselnita, amanarea salariilor sau neplata lor, si asa anemice si indecente.
Este clar, sistemul este in colaps, mi-a placut sa fac azi niste fotografii simpatice, printre ele am pus poze la albinutele din balconul meu care azi nu au fost in greva.
Macar cineva munceste totusi in tara asta ­čÖé

Related Articles

2 Comments

  1. muncesc mai multi in tara asta si aia nu fac greve ca nu au timp. nu ti se pare bizar ca mereu sistemul bugetar face greve? astia au frate timp ca traiesc pe spatele celor ca noi care muncim zi de zi ‘tu’i’as in gat de loaze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close