Econ

Telefonul mobil perfect al anului 2008

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H5fetcaQIaA]

De foarte multa vreme vroiam sa imi schimb telefonul, o multime de prieteni radeau de mine de 8800`le meu ca e prea vechi ca model, de tigan, sau manelist, am vrut sa schimb aerul si am hotarat sa pun piciorul in prag si sa trec la noua generatie de telefoane.
Acum alegerea s-a dovedit a fi destul de grea, toata piata se invarte in jurul brandurilor Nokia si Apple celelalte cazand timide in alta latura, oricare ar fi fost optiunea telefonul trebuia sa indeplineasca foarte multe cerinte.
In top s-au calificat iPhone 3G si HTC Diamond, ambele telefoane cumuland cerintele mele in privinta functionalitatii si ergonomiei, insa stilul meu de viata ma indeamna catre HTC si nu spre iPhone.
Iata cateva motive pentru care am referat HTC-ul:
– In primul rand pentru ca este mai mic si incape in buzunar, daca ar fi fost mare ar fi presupus sa il am in geanta deci nu l-as fi auzit sau simtit si as fi pierdut multe apeluri, avandu-l pe sunet/vibratie il simt indiferent de zgomotul de afara.
– greutate, este mult mai usor, chiar subtire
– se alimenteaza direct de la usb`ul laptopului (ca si cum ar fi parte din el / negru)
– da, este mai frumos decat iPhone, este ca un diamant negru
– are radio in el, blue tooth, WLAN, WiFi, GPS, 3G, are si starea vremii
– castile stil headset, uluitoare sunet bun si functionale
– rezolutia ecranului de 2 ori mai clara imaginea decat la iPhone
L-am cumparat de pe www.okazii.ro , cu garantie 2 ani, cutie, tipla, tot, piata neagra ce sa mai, pana la capat, e decodat si la un pret mult mai bun ca iPhone.
Imi place la el ca pot sa integrez tot, 3G`ul, messenger`ul, GPS`ul (calatoresc mult) mailurile si un generos spatiu de stocare, 4GB, peste 4 GB nu are ce sa imi trebuiasca.
Mi-am incarcat in el fotografiile si muzica drage mie, si am inceput sa mi le personalizez, cum ar fi cu apelurile de la anumite persoane le apare poza pe ecran ­čÖé
Mai este o functie care imi este foarte simpatica a telefonului, atunci cand suni pe cineva┬ácand raspunde cel apelat telefonul vibreaza o milisecunda sa te scoata din monotonia asteptarii, o functie priceless ­čÖé
Telefonul vine cu un stylus suplimentar, se poate folosi si mana si stylus`ul pentru rapiditate, am inceput sa ma acomodez cu el si sunt convins ca viitorul este analogic si nu digital., seara trecuta imi era dor sa apas tastele placute ale 8800`ului dar yesterday is past today is now tomorrow is future.
Alte considerente pentru care nu mi-am luat iPhone:
– Prea mult ii pupati in fund pe astia de la Apple, si asiaticii s-au schimbat si culturile noastre au interferat foarte mult, telefonul este 100% uman si practic
– Pretul nejustificat de mare al Apple┬ási politica lor┬ámercantilo agresiva, eu cred ca viitorul este in Asia si nu in USA.
Dupa mine la ora actuala nu exista un telefon mai complet ca acesta, fiecare isi ia ce vrea si cum este stilul sau de viata, multi mi-au reprosat ca am dat prea multi bani pe el, ei bine eu nu imi pierd telefonul in fiecare luna (nu am pierdut niciodata telefonul de 10 ani) asa ca mi-am luat telefon sa il am cel putin 2 ani, sper…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close